Sensi skin studio
Sensi skin kozmeticki salon

JetPeel- NOVO!!!

Kako do lica holivudskih zvezda uz savremene JetPeel tretmane

 

JetPeel

 

Novinu u nezi kože lica i tela uneli su svetski poznati JetPeel tretmani, a sada su oni dostupni u novosadskom salonu Sensi Skin (Vojvode Bojovića 5a).

JetPeel poboljšava opšte zdravlje kože, efikasan je u različitim tretmanima i rešava probleme finih linija i bora, tonusa, nejednake pigmentacije, akni, oštećenja od sunca, proširenih pora i znakova starenja, a rezultati su odmah vidljivi.

Bez agresije, potpuno neinvazivni, JetPeel sistem je revolucionarni uređaj dizajniran za tretiranje različitih stanja kože. Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu. Sve ovo radi se mesojet aparatom koji nudi nehiruški lifting lica i tela uz pomoć radiofrekventnih talasa.

Nataša Burka, strukovni specijalista medicinske estetike i vlasnica salona Sensi Skin objašnjava da je u pitanju jedan novi pristup i nova tehnologija u nezi kože, zbog čega je odlučila da u ponudu uključi ove svetski priznate tretmane.

JetPeel predstavlja savremenu, patentiranu JET tehnologiju, koja je iskorišćena za više različitih namena u tretmanima lica. Posebne mikro kapljice sa aktivnim supstancama dostižu brzinu od 720km/h i pri tome dolazi do nežnog unosa tih istih supstanci u središnji sloj kože, a da pri tome koža ostaje neoštećena”, objašnjava Burka.


sensi skin salon
sensi skin salon Nega tela
sensi skin salon Nega tela

Kako dodaje, JetPeel je apsolutno bezbedan i neinvazivan tretman namenjen svim tipovima kože bez kontraindikacija za primenu.

“U samom tretmanu kombinuje se više različitih procedura: od detoksa sa limfnom drenažom, preko adekvatne hidrodermoabrazije do mezoterapijskog unosa hijalurona, maticnih ćelija, peptida... Sam tretman je potpuno neinvazivan, bezbolan i prijatan. Nakon prvog tretmana rezultat je vidljiv. Može da se radi kao zaseban “beauty” tretman nege ili u seriji, zavisno od tipa i stanja kože”, napominje ona.

Ako se radi u seriji, JetPeel tretman se sprovodi kod:

1. Problematične kože
2. Svih tipova starenja i anti- age procedura
3. Trermani stimulacije rasta kose
4. Tretman prekomernog znojenja
5. Tretmani hidratacije, regeneracije, stimulacija
6. Rešavanje problema osetljive - kuperozne kože

JetPeel je jedan od najbezbednijih načina za uklanjanje površinskog sloja kože i dubinske hidratacije. U zavisnosti od stanja kože, JetPeel se koristi i za unošenje različitih vrsta vitamina, lekova i preparata duboko u tkivo. Kako dodaje Nataša Burka, JetPeel tretmanom se može raditi sve - od blage hidratacije do ozbiljne mezoterapije.

“Fenomenalna je kombinacija sa radiotalasnim liftingom, koji takođe može da bude deo tretmana. JetPeel bih preporučila svima, čak i onima koji nemaju neke konkretne probleme na koži, već žele samo kvalitetnu negu i očuvanje zdrave i lepe kože”, napominje vlasnica ovog jedinstvenog salona u Novom Sadu i okolini.

Kako radi JetPeel?

Ovaj aparat kombinuje kiseonik i tečnost (voda ili specijalni preparati), formirajući mlaz mikro kapljica koje dostižu supersoničnu brzinu, te je tajna ovog tretmana u mlaznoj tehnologiji. Zahvaljujući velikoj jačini, dopire se u kožu do dubine od 4,5 milimetara što je do sada bilo moguće samo iglom. Iako vrlo snažan, zbog svoje male mase, istovremeno je nežan i prijatan. Zato JetPeel daje rezultate botoksa, ali potpuno prirodno i bezbolno.

Za sve one koji žele da iskuse tretmane koje rade holivudske zvezde, JetPeel i Sensi Skin su nepogrešiv izbor.


POGLEDAJTE VIDEO JetPeel tretmana

linija

Kozmetički salon Sensi skin

Nudimo Vam sledeće kozmetičko estetske usluge:

- Tretmani lica,
- Tretmani ruku,
- Tretmani nogu,
- Tretmani tela,
- Masaža
i ostale kozmetičke i estetske usluge.

Zašto Sensi skin?

Zašto izabrati baš kozmetički salon Sensi skin?

Zato što ćemo dati sve od sebe da Vam ponudimo najbolje rešenje
Zato što razumemo potrebe klijenata
Zato što obraćamo pažnju na detalje
Zato što kod nas imate sve na jednom mestu
Zato što ćemo Vam se posvetiti

Misija i vizija

Nastali smo zahvaljući Vašoj VIZIJI i želji da najzad u pravom ambijentu doživite profesionalnost osoblja, iskrenu ljubaznost, visok kvalitet usluge i zadovoljstvo što ste nas posetili i ukazali nam Vaše poverenje! Naš tim, na čelu sa Natašom Burkom, ima dugogodišnje iskustvo u profesionalnom radu. Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

Kozmeticki salon - Salon lepote - Sensi skin studio

Sensi Skin studio za negu lepote je mesto gde u prijatnoj atmosferi možete pružiti Vašoj koži adekvatnu negu lica i tela. Na raspolaganju Vam je naše ljubazno osloblje , koje je tu da Vam ponudi veliki broj različitih profesionalnih tretmana kao i da odgovori na sva Vaša pitanja i nedoumice.

 

logo sensi skin

 

 

logo

 

    Adresa


VOJVODE BOJOVIĆA 5A
(1 sprat)
21000 Novi Sad,
Srbija

 

    Kontakt


Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za naš rad možete nas nazvati na telefon:
+381 (0) 65 33 38338

Za sve stručne savete i kosultacije vezane za negu Vaše kože možete nas pozvati ili pisati na našu e-mail adresu: E-mail: sensistudio@gmail.com

 

    Pratite nas


facebook   youtube   instagram  

© 2018 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad