Sensi skin studio
Sensi skin kozmeticki salon

SENSI SKIN - kozmetički salon i studio za negu lepote

 

Nega lica

 

- Higijenski klasični tretman - osnovni i početni tretman za negu kože. Primena higijenskog klasičnog tretmana poželjna je još u ranoj mladosti.

- Biološki specijalni tretman - Tretmani za koje se Vi najčešće odlučujete. Tretmani u kojima se koristi široka paleta preparata , aparati i masaže koje će Vas relaksirati maksimalno a Vaša će koža dobiti sve ono što joj u datom trenutku nedostaje

- Tretmani aknozne kože - terapijski tretmani, bazirani na: sanaciji infekcije i smirivanju upalnih procesa, seboregulaciji i uklanjanju fleka kao posledica akni.

- Polutretman - tretman za momentalno osveženje Vaše kože. Kratka I efikasan tretman

- Radiotalasni lifting - bezbolan, neinvazivni anti-age tretman. Poznatiji pod nazivom "nehiruški lifting"
Zasnovan na dejstvu toplote I zagrevanja potkožnog tkiva, cime se stimuliše produkcija kolagenih vlakana i poboljšava opšte stanje kože. Koža dobija zategnutiji, svežiji, odmorniji izgled. Ubrzavaju se metabolički procesi u koži, što rezultira boljem stanju kože.

- Ultrazvučno čišćenje lica - je tretman koji se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj. Tretman se izvodi ultrazvučnom špatulom – aparatom koji svojim ultrazvučnim vibracijama, izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja.
U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica.


sensi skin salon Nega lica
sensi skin salon Nega lica
sensi skin salon Nega lica

OXY BEAUTY
Jedan od popularnijih tretmana u svetu poznatih.
Tretman je baziran na ubacivanja aktivnih supstanci, čistim kiseonikom pod pritiskom. Sam tretman odvija se u nekoliko faza ali suština je čist kiseonik i pažljivo odabrani sastojci, individualno po tipu i stanju kože. Nakon tretmana rezultati su vidljivi odmah. Ugodnost tretman , njegova neinvazivnost i odmah vidljiv efekat, učinili su ga jednim od popularnijih tretmana u svetu.

Dotok čistog kiseonika u kožu pospešuje ishranu ćelija kože i ubrzava metaboličke procese u koži.

Serumi utiču na hidrataciju kože, regeneraciju i lifting efekat. Nakon tretmana kođa je vidno prosvetljena, zategnuta i odmorna.

Tretman se preporučuje neposredno pre važnih dogadjaja gde se od Vas očekuje da Zablistate. Takodje je preporučljiv kod pušača, osoba koje provode većinu vremena u zatvorenim prostorijama, osobama koje imaju malo sna,... Jedini tretman koji nema kontraindikacije i mogu da se rade i kod trudnica i dojilja.

MELA WHITE
Tretman uklanjanja fleka bez kiselina.
Fleke na licu su sve češća pojava sa kojom se susrećemo, bilo da su nastale dejstvom sunčevog zračenje ili hormonskog disbalansa ili bilo kog spoljašnjeg uticaja.

Tretman se radi ORGANSKIM BILJNIM PILINGOM- GREEN PEEL.

Sam tretman počinje pilingom u tačno odredjenoj koncentraciji, mešavine biljaka. Nastavlja se aparaturnim ubacivanjem seruma, koji imaju za cilj izbeljivanje hiperpigmentacija. Maske i kreme koje se koriste u daljem toku tretmana takodje izbeljuju. Svi sastojci su organskog porekla BEZ HEMIJSKIH komponenti.

DETOX
Tretman namenjen svim tipovima kože, naročito masnoj koži. Cilj samog tretmana je dubinsko čišćenje kože uz unos antioksidanata kao aktivnih supstanci. bez narušavanja inttegriteta kože.

TRETMAN OČNE ZONE
Očna zona spada u osetljivi deo kože lica, te zahteva posebnu negu i poseban pristup sa preparatima koji su namenjeni isključivo toj zoni lica.

Tretman koji se radi kao zaseban tretman po želji klijenta, a može da se radi i u sklopu tretmana lica.

Namenjen je uklanjanju tamnih kolutova oko očiju, uklanjanju sitnih borica oko očiju, oteklih i umornih kapaka.

POWER NECK
Anti- age tretman zone vrata. Revitalizacija, regeneracija i stimulacija produkcije i obnavljanja kolagenih i elastičnih vlakana.


Može da se radi kao zaseban tretman ili u sklopu tretmana lica.

Osim tretmana koje smo istakli nudimo Vam još široku paletu tretmana za hidrataciju, revitalizaciju, regeneraciju.

linija

Kozmetički salon Sensi skin

Nudimo Vam sledeće kozmetičko estetske usluge:

- Tretmani lica,
- Tretmani ruku,
- Tretmani nogu,
- Tretmani tela,
- Masaža
i ostale kozmetičke i estetske usluge.

Zašto Sensi skin?

Zašto izabrati baš kozmetički salon Sensi skin?

Zato što ćemo dati sve od sebe da Vam ponudimo najbolje rešenje
Zato što razumemo potrebe klijenata
Zato što obraćamo pažnju na detalje
Zato što kod nas imate sve na jednom mestu
Zato što ćemo Vam se posvetiti

Misija i vizija

Nastali smo zahvaljući Vašoj VIZIJI i želji da najzad u pravom ambijentu doživite profesionalnost osoblja, iskrenu ljubaznost, visok kvalitet usluge i zadovoljstvo što ste nas posetili i ukazali nam Vaše poverenje! Naš tim, na čelu sa Natašom Burkom, ima dugogodišnje iskustvo u profesionalnom radu. Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

Kozmeticki salon - Salon lepote - Sensi skin studio

Sensi Skin studio za negu lepote je mesto gde u prijatnoj atmosferi možete pružiti Vašoj koži adekvatnu negu lica i tela. Na raspolaganju Vam je naše ljubazno osloblje , koje je tu da Vam ponudi veliki broj različitih profesionalnih tretmana kao i da odgovori na sva Vaša pitanja i nedoumice.

 

logo sensi skin

 

 

logo

 

    Adresa


VOJVODE BOJOVIĆA 5A
(1 sprat)
21000 Novi Sad,
Srbija

 

    Kontakt


Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za naš rad možete nas nazvati na telefon:
+381 (0) 65 33 38338

Za sve stručne savete i kosultacije vezane za negu Vaše kože možete nas pozvati ili pisati na našu e-mail adresu: E-mail: sensistudio@gmail.com

 

    Pratite nas


facebook   youtube   instagram  

© 2018 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad