Sensi Skin

Tretmani lica i tela, nega kože, anti- age i ostale kozmetičke i estetske usluge Novi Sad.

logo

DERMALUX LED terapija

DERMALUX LED terapija

Dermalux LED Fototerapija je neinvazivni tretman koji isporučuje ciljanu terapijsku svetlosnu energiju putem jedinstvene precizne Tri-Wave tehnologije za promovisanje širokog spektra podmlađujućih i korektivnih poboljšanja za lice i telo. To je brz, efikasan i bezbolan tretman bez slobodnog vremena.

Dermalux LED isporučuju klinički dokazane talasne dužine podržane naukom:

Plavu 415nm,
Crvenu 633nm i
Blisko infracrvenu 830nm (NIR)

Ove talasne dužine su naznačene za širok spektar stanja uključujući podmlađivanje kože, pigmentaciju, aknozna koža, crvenilo i osetljivu kožu.

Dermalux je esencijalni tretman za optimalno zdravlje kože.

Šta je LED TERAPIJA?

LED fototerapija je naučno dokazana za svoja regenerativne i obnavljajuća svojstva, bez stvaranja traume, čineći je bezbednom i pogodnom za sve tipove kože. Tretman podrazumeva izlaganje kože specifičnim klinički dokazanim talasnim dužinama iz vidljivog i infracrvenog dela svetlosnog spektra.

Svetlosna energija na dokazanim talasnim dužinama i dozama apsorbuje molekule ćelija koji se zovu hromofore. Odgovor ćelije je direktno određen talasnom dužinom i specifikacijom napajanja.

Svetlosni fotoni (čestice svetlosti) su izvor energije koji aktiviraju ćelijske mitohondrije da pretvaraju svetlosnu energiju u kiseonik, na isti način na koji naša tela koriste hranljive materije iz hrane.

To bustuje ćelijske funkcije i ubrzava procese obnavljanja, oporavka i zaceljenja kako bi se obezbedila mladalačka, zdrava i blistava koža.

LED fototerapija je sada prepoznata kao esencijalni tretman kod profesionalaca u nezi kože i dokazana je kao bezbedan i efikasan tretman mnogih problematičnih indikacija kože i starenja.

GDE SE PRIMENJUJE?

Dermalux Flex MD je efikasan u lečenju i upravljanju širokim spektrom kozmetičkih i medicinskih indikacija kože kao deo opšteg protokola za negu kože.

Indikacije za upotrebu uključuju, ali nisu ograničene na sledeća stanja:

Podmladjivanje kože
Hiperpigmentacije
Fotooštećena koža
Akne
Psorijaza
Ekcemi
Rosacea
Osetljiva koža
Rane i povrede

SENSI SKIN

Kozmetološki centar i studio lepote

nega tela

Redovna nega tela od izuzetnog je značaja za pravilno funkcionisanje organizma. Tretmanima, preparatima i određenim protokolima tretmana delujemo kako na kožu tako i na ceo organizam.

Nega tela

osnovano

2014

SENSI SKIN – Kozmetološki centar i studio lepote
Sensi Skin salon lepote
Sensi Skin salon lepote