Sensi Skin

Tretmani lica i tela, nega kože, anti- age i ostale kozmetičke i estetske usluge Novi Sad.

logo

Green Peel

Green Peel je poznat kao originalni biljni piling za regeneraciju kože koji se kao jedan od vodećih prirodnih tretmana uspešno primenjuje širom sveta već preko 50 godina. Konstantno unapređivan, Green Peel ® je biljni organski tretman koji je prilagodljiv individualnim ciljevima i potrebama različitih stanja i tipova kože, bilo da je u pitanju blago osveženje, stimulacija ili potpuna regeneracija – nova koža za samo pet dana. 

Savršen je za podmlađivanje, ujednačavanje pigmentacija, vraćanje tonusa, elastičnosti i blistavosti tena, seboregulaciju, sužavanje pora, kao i redukciju strija i tretman opuštene kože tela. Jedinstven tretman koji se može primenjivati tokom cele godine i neograničen broj puta tokom života. Brend upotpunjuje linija za negu kože inspirisana prirodnim sastojcima, bez silikona, mineralnih ulja, parabena i PEG derivata.

SENSI SKIN

Kozmetološki centar i studio lepote

Green Peel

3 dermatološki razvijene metode za uspešno rešavanje problema

CLASSIC • ENERGY • FRESH-UP

GREEN PEEL ® Fresh-Up Idealan tretman za rešavanje problema umorne kože bez svežine i služi kao efektivna prevencija starenja kože i gubitka elastičnosti – čak i ako Vaša koža još uvek ne pokazuje znakove starenja.

GREEN PEEL ® Energy – pomaže u redukovanju nepravilnosti nastalih starenjem kao i nečistoća, ožiljaka i poremećaja pigmentacije. Ovaj tretman vidljivo poboljšava kožu i usklađuje njenu površinu.

 

GREEN PEEL ® Classic-Regeneracija i obnavljanje kože sa efektom perutanja

Pored ova tri tretmana iz ponude GREEN PEEL tretmana možemo izdvojiti i Green Peel Beauty tretmane kao i Green Peel polutretmane.

osnovano

2014

SENSI SKIN – Kozmetološki centar i studio lepote
Sensi Skin salon lepote
Sensi Skin salon lepote