Sensi Skin

Tretmani lica i tela, nega kože, anti- age i ostale kozmetičke i estetske usluge Novi Sad.

logo

Hydrafacial® tretmani lica

Hydrafacial® tretman je unapredjen tretman kojim ćemo zameniti bolne tretmane dubinskog čišćenja kože lica ( komedoekspresija) uz dodatnu hidrataciju i regeneraciju. 

Nije slučajno što je apsolutno broj 1 u svetu i višestruko nagradjivan zbog svoje učinkovitosti, kada je nega kože lica u pitanju.

Hydrafacial® tretman je u osnovi tretman koji podrazumeva više procedura, neophodnih za zdravu, lepu i negovanu kožu.

Šta podrazumeva Hydrafacial® tretman?

Sam aparat, kojim se izvode procedure ovog tretmana, podržava 60 patentiranih tehnologija. Najznačajnija je VORTEX tehnologija na kojoj se sve zasniva i istovremeno je korišćena za svaku od primenjenih procedura.

Tretman ima 6 različitih faza, koje vode ka zdravlju kože:

  1. Limfna drenaža
  2. Čišćenje i eksfolijacija ( hidrodermoabrazija)
  3. Hemijski piling
  4. Ekstrakcija
  5. Hidratacija
  6. Svetlosna LED terapija

Savršena kombinacija ovih procedura čini ovaj tretman prijatnim, potpuno bezbolnim i neinvazivnim uz prijatnu vakum masažu.

Cilj nam je da kožu oslobodimo odumrlog sloja sa površine kože, dubinski očistimo, uz pomoć pilinga ubrzamo proces regeneracije, zatim hidriramo i regenerišemo na pravi način.

Led terapija pomoćiće nam u procesu uklanjanja nepoželjnih bakterija sa kože kao ubrzavanje procesa obnavljanja, što svakako rezultira umirenjem i ujednačenjem tena.

Sve što je koži potrebno dobija se tokom ovog tretmana. 

Tretman čišćenja više ne mora biti bolan i neprijatan ni za kožu ni za klijenta.

Kome je namenjen tretman?

Hydrafacial® tretman je namenjen svim tipovima kože, uzrasta od 14 godina. Personalizacijom same procedure i izborom preprata koje koristimo, tretman prilagodjavamo tipu i stanju kože, kako bismo došli do željenih rezultata.

Idealan je tretman koji ćete raditi pred važan dogadjaj jer odmah daje sjaj i svežinu koži.

Koliko tretmana je potrebno uraditi?

Tretman može da se radi kao zasebna procedura redovne nege i tada se radi jedan tretman. Ukoliko je potrebno rešiti odredjeni problem koji zahteva seriju tretmana u tom slučaju se tretman sprovodi 1x nedeljno ili po protokolu i preporuci stručnjaka.

Preporuka je da se Hydrafacial® tretman radi na mesečnom nivou za zdravu i negovanu kožu.

Osnovni protokoli Hydrafacial® tretmana koji se primenjuju:

  1. Hydrafacial SIGNATURE
  2. Hydrafacial DE LUXE
  3. Hydrafacial PLATINUM

Razlike u protokolima?

Svaki od pomenutih protokla je visokoefikasan, a sama razlika je u primeni odredjenih boostera koji se koriste tokom same procedure, kao i to što Delux protokol podrazumeva primenu led terapije uz osnovni protokol, a Platinum uključuje svih 6 faza.

Koji protokol će se primenjivati zavisi isključivo od tipa i stanja kože, kao i od želja i potreba samog klijenta i preporuke estetičara.

Uglavnom je Signature ( osnovni) protokol namenjen mladjoj populaciju u cilju dubinskog čišćenja i hidratacije, a Delux i Platinum, kako koriste visokokoncetrovane antiage boostere, nemenjeni su populaciji starosne dobi od 30 godina, uz personalizaciju samog tretmana po tipu  stanju kože.

Period oporavka nakon tretmana

Nakon tretmana nema perioda oporavka i moguće je nastaviti sa redovnim dnevnim aktivnostima.

Savetuje se primena Hydrafacial® tretmana neposredno pred važan dogadjaj jer daje savršen sjaj i svežinu koži.

Očekivan rezultat nakon Hydrafacial® tretmana?

Sjajna koža, ujednačenog tena, meka na dodir, vidno čistih pora, zategnuta i hidrirana.

Subjektivni osećaj klijenta je duboko čista i glatka koža.

Hydrafacial® tretman može da se kombinuje i sa ostalim kozmetoterapijskim procedurama  (microneedeling, ultrazvučna terapija, radiofrekvenca, jet peel,…) ali isključivo po preporuci estetičara koji brine o vašoj koži i u cilju rešavanja odredjenog problema i dobijanja željenog rezultata.

Ko ne sme da radi ovaj tretman?

Tretman nije namenjen onkološkim pacijentima, trudnicama, dojiljama, pacijentima sa akutnim zapaljenskim oboljenjima na koži,… Ukoliko postoje nedoumice, savetuju se konsultacije sa estetičarem.

Hydrafacial® je najprimenjiviji tretman u svetu i apsolutno omiljeni neinvazivni tretman svetskih zvezda.

Raduje nas što smo u prilici da našim sugradjankama ponudimo ovakav tretman kako bi

ZDRAVA KOŽA POSTALA PRIPRITET

Za sve informacije o Hydrafacial® tretmanu, kao i o ostalim procedurama i tretmanima stojimo na raspolaganju i savetujemo zakazivanje besplatnih konsultacija u cilju što boljih zajedničkih rezultata.

SENSI SKIN

Kozmetološki centar i studio lepote

epilacija

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji danas se mogu bezbedno tretirati svi tipovi kože, čak i najosetljivija koža. Koža posle tretmana ostaje nepromenjena, bez neželjenih pigmentacija i ožiljaka pa se samim tim laserska epilacija nameće kao pravi izbor.

Epilacija

osnovano

2014

SENSI SKIN – Kozmetološki centar i studio lepote
Sensi Skin salon lepote
Sensi Skin salon lepote