Sensi Skin

Tretmani lica i tela, nega kože, anti- age, i ostale kozmetičke i estetske usluge Novi Sad.

logo

HYDRA BOOST PAKET

Paket koji ima za cilj da vašoj koži vrati izgubljenu vlagu što pre a samim tim i u mnogome popravi stanje vaše kože.

Namenjen je uglavnom mladjoj populaciji ali ne isključivo, jer može da se radi kod svih tipovima kože, naročito efikasan kod dehidrirane.

Nakon odradjena sva tri tretmana koža je u vidno boljem stanju, sitne borice nestaju, koža dobija na jedrini i sjaju, dubinski očišćena i hidrirana.

Glatka i ujednačenog tena, a prvenstveno zdravog i negovanog izgleda.

Ovaj paket sastoji se iz 3 tretmana:

  1. Hydrafacial SIGNATURE 
  2. Hydra Intense
  3. Hydra Intense

Hydrafacial Signature je tu da dubinski očisti i pripremi kožu.

Procedura eksfolijacije će ukloniti sve nečistoće sa površine, oslobodiće kožu površinski odumrlih ćelija i pripemiti je za proceduru hemijskog pilinga. Nakon toga pristupa se aparaturnom čišćenju pora- vakum ekstrakcija, gde aparaturno ispiramo pore i čistimo ih od sebuma i nagomilanih nečistoća.

Poslednja procedura ovog tretmana je unos serumske tečnosti bogate aktivnim supstancama za hidrataciju i antioksidansima.

Tretman traje 45min i nema neželjenih reakcija u vidu crvenila, iritacije, perutanja kože,…

Hydra Intense tretman x 2 

Tokom ova dva tretmana cilj je da kožu boostujemo aktivnih supstancama za hidrataciju. Da hidriramo, kako površinski- epidermalni sloj kože, tako i duboki- dermalni. 

Na taj način stimulišemo ćelije da se brže regenerišu, podstičemo sve mikroprocese u koži i povećamo procenat vlage čak 98%.

U samom tretmanu koristi se savremena, aparaturna, ultrazvučna tehnologija koja radi na 3 različite frekvencije, koje aktivne supstance dovode do sva tri sloja kože.

Hydra Intense tretmanom sprečićemo ponovni gubitak vlage, dovesti u kožu aktivne supstance za hidrataciju i zadržati što veći procenat vlage, što duže u koži.

Puna cena paket od 3 tretmana 25.000 din

Promo cena 17.000 din

SENSITIV PAKET

Idealan paket za osetljive i hiperosetljive kože, reaktivne na spoljašnje uticaje. Ovaj paket je tu da umiri ove procese, da ojača kako imunološku ulogu kože tako i njenu barijeru. Kada to postignemo, vaša koža će biti otpornija na sve fizičke i hemijske uticaje. Neće u velikom procentu reagovati na promenu temperature, na različite kreme i serume, na dodir,… Vraćamo joj sjaj i svežinu, koju ovakve kože, obično nemaju zbog prekomernog gubitka vlage.

Ovaj paket podrazumeva 3 tretmana:

  1. Hydrafacial SIGNATURE
  2. Jet peel 
  3. Jet peel

Hydrafacial Signature je tu da dubinski očisti i pripremi kožu.

Procedura eksfolijacije će ukloniti sve nečistoće sa površine, oslobodiće kožu površinski odumrlih ćelija i pripemiti je za proceduru hemijskog pilinga. Nakon toga pristupa se aparaturnom čišćenju pora- vakum ekstrakcija, gde aparaturno ispiramo pore i čistimo ih od sebuma i nagomilanih nečistoća.

Poslednja procedura ovog tretmana je unos serumske tečnosti bogate aktivnim supstancama za hidrataciju i antioksidansima.

Tretman traje 45min i nema neželjenih reakcija u vidu crvenila, iritacije, perutanja kože,…

Jet peel je apsolutno bezbedan i neinvazivan tretman namenjen svim tipovima kože bez kontraindikacija za primenu.

U samom tretmanu kombinuje se više različitih procedura: od detoksa sa limfnom drenažom, preko adekvatne hidrodermoabrazije do mezoterapijskog unosa hijalurona, matičnih ćelija, peptida… Sam tretman je potpuno neinvazivan, bezbolan i prijatan.

Ovaj aparat kombinuje kiseonik i tečnost (voda ili specijalni preparati), formirajući mlaz mikro kapljica koje dostižu supersoničnu brzinu, te je tajna ovog tretmana u mlaznoj tehnologiji. Zahvaljujući velikoj jačini, dopire se u kožu do dubine od 4,5 milimetara što je do sada bilo moguće samo iglom.

Puna cena paket od 3 tretmana 30.800 din

Promo cena 21.600 din

SHINE PAKET

Ukoliko ste pušač, vaša koža je masna, sivo- žatog sjaja i treba joj detoksikacija.
Paket koji će svakako vrlo brzo da popravi ovakvo stanje kože.
Kože pušača su prilično specifične i moramo priznati specifičnog izgleda i boje, zbog začepljenja i toksina koji se zadržavaju u njoj.
Pro, promeni boju a nakon višegodišnjeg užitka u cigaretama, kapilarna mreža postaje slaba a krvni sudovi izraženi, a posledica je svakako prisutno crvenilo.
U ovom slučaju jako je važan momenat detoxikacije kože, oslobadjanje od toksina.

Ovaj paket podrazumeva 3 tretmana:

1. PRX tretman
2. Co2 tretman
3. PRX

PRX tretman već uveliko poznat biorevitalizujući piling. Jedinstvena kombinacija TCA ( trihlorsirćetne kiseline) 33 % i vodonik peroksida, deluje duboko u dermalnom sloju kože, stimulišući produkciju osnovnih ćelija kože a samim tim i ubrzava produkciju kolagenih i elastičnih vlakana. Na površinski sloj deluje uklanjajući sve odumrle ćelije bez ikakve agresije, te koža dobija fantastičan sjaj nakon tretmana i ujednačen ten.

Co2 tretman tretman oxigenacije kože. Dovodjenjem većeg procenta ugljendioksida ( u vidu posebne maske) u kožu, naša koža dobija signal i informaciju, a kao reakcija odbrane javlja se oslobadjanje velikog procenta kiseonika u koži. Taj kiseonik se raznosi na sve ćelije u koži i time se stimulišu procesi regeneracije. U toku ovog tretmana radi se i manuelna komedoekspresija- čišćenje sebuma u porama kože, a nanose se i aktivne maske, kao i serumi po tipu i stanju kože.

Puna cena paket od 3 tretmana 23.800 din

Promo cena 16.600 din

PLATINUM LIFT

Na vašem licu vidljive su manje i veće bore, pad tonsa, umoran izgled, neujednačena tekstura kože, flekice,… Ukoliko je sve ovo već prisutno na vašem licu, Platinum lift paket je za vašu kožu idealan izbor.
Ako treba da se osvrnemo na uzrasnu dob, može se reći da je ovaj paket namenjen populaciji 40+.
Kako tretmani iz paketa rade na više različitih nivoa kože, ovim paketom rešavamo više različitih problema.
Lifting efekat, sjaj kože, vitalnost, ujednačena tekstura, mekoća i svežina,…sve ovo su rezultati nakon uradjena 3 tretmana iz ovog paketa.

Paket podrazumeva 3 različita tretmana:

1. Hydrafacial Platinum
2. Firming peptid + hemijski piling laktičnom kiselinom
3. Mesojet tretman

Hydrafacial platinum– protokol Hydrafacial tretmana koji podrazumeva čak 6 različitih procedura. Pored exfolijacije, hemijskog pilinga, čišćenja pora i hidratacije, uključuju se procedura limfne drenaže u cilju detoksikacije i oslobadjanje viška medjućelijske tečnosti. Led terapija koja ima protivupalni efekat i tu je da stimuliše regenerativne procese. Tokom ovog tretmana u dublje slojeve kože ubacuju se boost- eri, po tipu i stanju kože i problemu koji želimo da rešimo. Boost- eri su bogati peptidima, antioxidansima, vitaminima, hijaluronskom kiselinom,…

Firming peptid- tretman namenjen za zatezanje i popravljanje tonusa kože. Pored ovoga ima ogromnu ulogu u ishrani kože, te stimulaciji produkcije kako osnovnih ćelija kože, tako i kolagenih i elastičnih vlakana. Uz ove efekte dodatno se koža hidrira i pojačava efekat ujednačenog tena, zbog kiseline koja se koristi tokom tretmana.

Mesojet– poboljšava opšte zdravlje kože, efikasan je u različitim tretmanima i rešava probleme finih linija i bora, tonusa, neujednačenog tena, oštećenja od sunca, proširenih pora i znakova starenja, a rezultati su odmah vidljivi.

Bez agresije, potpuno neinvazivni, MESOJET sistem je revolucionarni uređaj dizajniran za tretiranje različitih stanja kože. Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu. Sve ovo radi se mesojet aparatom koji nudi nehiruški lifting lica i tela uz pomoć radiofrekventnih talasa u kombinaciji sa dodatnim Jet peel tretmanom.

Puna cena paket od 3 tretmana 42.200 din

Promo cena 30.000 din

osnovano

2014

SENSI SKIN – Kozmetološki centar i studio lepote
Sensi Skin salon lepote
Sensi Skin salon lepote