Sensi Skin

Tretmani lica i tela, nega kože, anti- age i ostale kozmetičke i estetske usluge Novi Sad.

logo

Ballancer Pro

Rešava posledice savremenog načina života

Svakodnevni život savremenog čoveka sa sobom nosi odredjena nepoželjna stanja, te ste se sigurno više puta susreli sa situacijom da se osećate umorno, težinu i otečenost nogu, nadutost i usporen metabolizam, zbog nedovoljnog kretanja u toku dana. Sve su ovo znaci da je došlo do zastoja u limfnom sistemu i nagomilavanja toksina i viška tečnosti u medjućelijskom prostoru.

U našem organizmu, pored krvnog sistema, postoji još jedan jako važan sistem od vitalne važnosti, a to je limfni sistem. Tim putevima limfnog sistema, cirkuliše limfa.

Da bi bilo jasnije, limfni sistem predstavlja KANALIZACIJU celog organizma. On nam služi, kako za prečišćavanje i izbacivanje nagomilanih toksina, tako i za podizanje imunološke uloge i zdravlje kompletnog organizma. 

Kada limfni sistem delimično otkaže, veliki broj nagomilanih toksina i otpadnih produkata izlučuje se preko kože, te dolazi do pojave akni, svraba, crvenila, fleka, neprijatnih mirisa,…zato nam stanje kože mnogo govori o tome kako funkcioniše naš limfni sistem. Pored ovih promena, vidljivi su: otoci na nogama, osećaj težine, umora ( iako ste ceo dan sedeli na poslu), pospanost, letargija, pojava celulita, nadutos stomaka,…. Kako ne bi došlo do zastoja ovog sistema i ovih promena, neophodna je redovna limfna drenaža tj. mehaničko stimulisanje limfnog sistema i pokretanje limfe.

Sreća je velika što ovakva stanja apsolutno možemo da preveniramo i da rešimo, ukoliko su se već javila!

Aparaturna limfna drenaža- presoterapija, je tretman koji je danas NEOPHODAN SVIMA NAMA za zdrav organizam i pravilno funkcionisanje svih naših organa kao i za zdrav izgled naše kože.

Ballancer pro platinum je trenutno aparat broj jedan u svetu u oblasti limfne drenaže i jedini je uredjaj u svetu odobren od strane FDA ( Američka agencija za hranu i lekove)!

Ballancer pro presoterapija predstavlja terapeutski postupak za stimulaciju krvnog i limfnog sistema u cilju bolje ishrane tkiva, detoksikacije i ubrzanja regeneracije organizma.

Kako funkcioniše Ballancer pro?

U toku tretmana koristi se posebno formulisano odelo sa 24 vazdušne komore, koje stimulišu pokretanje limfe. Jednokratne pantalone koje dobijate prilikom tretmana, obezbedjuju maksimalnu higijenu. Tretman je potpuno bezbolan, komforan i izrazito prijatan.

Koliko traje tretman?

Sam aparat poseduje integrisani softer, koji u sebi sadrži posebne programe prilagodjene različitim problemima koje želimo da rešimo.

Tretman traje od 30- 40 minuta.

Koliko često se rade tretmani?

Ovaj vid presoterapije idealno je raditi 1x mesečno, kao prevencija nakon odradjene detox serije.

DETOX protokol: 2x nedeljno u trajanju od 3- 5 nedelja

Cellulite protokol: 2x nedeljno kao dodatak još nekom tretmanu za uklanjanje celulita

Ovo su najčešći protokoli sa kojima se srećemo ali svakako moramo istaći personalizaciju u kojoj terapeuti prave plan i protokol po tome šta želimo postići.

Ovaj tretman omiljen je i kod sportista i svih onih koji se bave sportom kako profesionalno tako i rekreativno, u cilju relaksacije mišića, bolje prokrvljenosti i regeneracije.

Ono što je posebno interesantno što je ovaj tretman moguće kombinovati sa svim ostalim tretmanima lica, te na taj način štedite svoje vreme i u jednom tretmanu dobijate mogućnost da na pravi način regenerišete i svoju kožu lica i da u isto vreme poradimo na vašem celokupnom stanju organizma.

Za koga je Ballancer pro idealan tretman?

 • Osobe sa limfedemom
 • Pad imuniteta
 • Osobe sa osećajem “teških i umornih” nogu
 • Osobe sa oteklim donjim ekstremitetima usled dugog sedenja 
 • Za detoksikaciju organizma
 • Kod osoba sa bolovima u mišićima i zglobovima
 • Kod gojaznih u cilju smanjenja telesne mase
 • Kod osoba sa celulitom
 • Kao tretman osoba pod stresom u cilju relaksacije celog organizma

Kontraindikacije:

 • Trudnoća
 • Malignitet
 • Tromboza
 • Kardiovaskularna oboljenja
 • Autoimune bolesti

Kao i uvek veoma nam je važno da vam ponudimo najbolje tretmane a da pri tome koristimo vrhunsku tehnologiju u toj oblasti. 

Tako i ovaj put, naša usluga je proširena za ovako jedan fenomenalan tretman i zato vas pozivamo da probate Ballancer pro tretman i uverite se u njegovu efikasnost.

POSEBNA PONUDA!

Želite da probate Balance Pro tretman?

Imamo posebnu ponudu povodom predstojećeg praznika žena

UZ SVAKI ZAKAZAN TRETMAN 8.Marta DOBIJATE poklon vaučer za Balancer Pro

(vaučer možete iskoristiti u narednih 60 dana)

SENSI SKIN

Kozmetološki centar i studio lepote

nega tela

Redovna nega tela od izuzetnog je značaja za pravilno funkcionisanje organizma. Tretmanima, preparatima i određenim protokolima tretmana delujemo kako na kožu tako i na ceo organizam.

Nega tela

osnovano

2014

SENSI SKIN – Kozmetološki centar i studio lepote
Sensi Skin salon lepote
Sensi Skin salon lepote