Sensi Skin

Tretmani lica i tela, nega kože, anti- age i ostale kozmetičke i estetske usluge Novi Sad.

logo

Nega lica

Higijenski klasični tretman – osnovni i početni tretman za negu kože. Primena higijenskog klasičnog tretmana poželjna je još u ranoj mladosti.

Biološki specijalni tretman – Tretmani za koje se Vi najčešće odlučujete. Tretmani u kojima se koristi široka paleta preparata , aparati i masaže koje će Vas relaksirati maksimalno a Vaša će koža dobiti sve ono što joj u datom trenutku nedostaje

Tretmani aknozne kože – terapijski tretmani, bazirani na: sanaciji infekcije i smirivanju upalnih procesa, seboregulaciji i uklanjanju fleka kao posledica akni.

Polutretman – tretman za momentalno osveženje Vaše kože. Kratka I efikasan tretman

Radiotalasni lifting – bezbolan, neinvazivni anti-age tretman. Poznatiji pod nazivom „nehiruški lifting“
Zasnovan na dejstvu toplote I zagrevanja potkožnog tkiva, cime se stimuliše produkcija kolagenih vlakana i poboljšava opšte stanje kože. Koža dobija zategnutiji, svežiji, odmorniji izgled. Ubrzavaju se metabolički procesi u koži, što rezultira boljem stanju kože.

SENSI SKIN

Kozmetološki centar i studio lepote

nega lica

Ultrazvučno čišćenje lica – je tretman koji se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj. Tretman se izvodi ultrazvučnom špatulom – aparatom koji svojim ultrazvučnim vibracijama, izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja.
U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica.

Nega lica

OXY BEAUTY
Jedan od popularnijih tretmana u svetu poznatih.
Tretman je baziran na ubacivanja aktivnih supstanci, čistim kiseonikom pod pritiskom. Sam tretman odvija se u nekoliko faza ali suština je čist kiseonik i pažljivo odabrani sastojci, individualno po tipu i stanju kože. Nakon tretmana rezultati su vidljivi odmah. Ugodnost tretman , njegova neinvazivnost i odmah vidljiv efekat, učinili su ga jednim od popularnijih tretmana u svetu.

Dotok čistog kiseonika u kožu pospešuje ishranu ćelija kože i ubrzava metaboličke procese u koži.

Serumi utiču na hidrataciju kože, regeneraciju i lifting efekat. Nakon tretmana kođa je vidno prosvetljena, zategnuta i odmorna.

Tretman se preporučuje neposredno pre važnih dogadjaja gde se od Vas očekuje da Zablistate. Takodje je preporučljiv kod pušača, osoba koje provode većinu vremena u zatvorenim prostorijama, osobama koje imaju malo sna,… Jedini tretman koji nema kontraindikacije i mogu da se rade i kod trudnica i dojilja.

MELA WHITE
Tretman uklanjanja fleka bez kiselina.
Fleke na licu su sve češća pojava sa kojom se susrećemo, bilo da su nastale dejstvom sunčevog zračenje ili hormonskog disbalansa ili bilo kog spoljašnjeg uticaja.

Tretman se radi ORGANSKIM BILJNIM PILINGOM- GREEN PEEL.

Sam tretman počinje pilingom u tačno odredjenoj koncentraciji, mešavine biljaka. Nastavlja se aparaturnim ubacivanjem seruma, koji imaju za cilj izbeljivanje hiperpigmentacija. Maske i kreme koje se koriste u daljem toku tretmana takodje izbeljuju. Svi sastojci su organskog porekla BEZ HEMIJSKIH komponenti.

HIGIJENSKI TRETMAN
Spada u bazične tretmane i suština tretmana je u manuelnom čišćenju pora.

BIOLOŠKI TRETMANI
Ovi tretmani su individualno prilagodjeni Vašem tipu i stanju kože, te je ponuda tretmana zaista velika.

RADIO-TALASNI LIFTING
Tretman se sprovodi aparatom nove generacije pri čemu su sonde izradjene od vrhunske keramike korišćene u raketnoj tehologiji. Ovo nam je od velike važnosti zbog samog rezultata i komfornosti prilikom tretmana jer ne postoji mogućnost pojave opekotina.

SENSI TRETMAN
Tretmani namenjeni osetljivim tipovima kože, kuperozna, barijerno oštećena,.. Ukoliko je Vaša koža reaktivna na sve spoljašnje uticaje, ovo je tretman za Vas jer radi na jačanju kapilarne mreže, smirenju procesa i obnavljanju barijere.

HEMIJSKI PILING
Jedan od popularnijih tretmana poslednjih godina, te nije moguće da ne budu u našoj ponudi. Kombinacije različitih kiselina, daju fenomenalne rezultate kod različitih stanja kože i problema ili nesavršenosti. Tretmani se, najčešće,  rade u seriji.

DETOX
Tretman namenjen svim tipovima kože, naročito masnoj koži. Cilj samog tretmana je dubinsko čišćenje kože uz unos antioksidanata kao aktivnih supstanci. bez narušavanja inttegriteta kože.

TRETMAN OČNE ZONE
Očna zona spada u osetljivi deo kože lica, te zahteva posebnu negu i poseban pristup sa preparatima koji su namenjeni isključivo toj zoni lica.

Tretman koji se radi kao zaseban tretman po želji klijenta, a može da se radi i u sklopu tretmana lica.

Namenjen je uklanjanju tamnih kolutova oko očiju, uklanjanju sitnih borica oko očiju, oteklih i umornih kapaka.

POWER NECK
Anti- age tretman zone vrata. Revitalizacija, regeneracija i stimulacija produkcije i obnavljanja kolagenih i elastičnih vlakana.

Može da se radi kao zaseban tretman ili u sklopu tretmana lica.

NANOPORE
NANOPORE STYLUS 02 savremena microneedeling terapija, stimulativni tretman produkcije kolagenih i elstičnih vlakana. Praveći mikroperforacije na koži, ubrzavamo sve regenerativne procese a kombinovanjem sa mezo koktelima bogatim vitaminima, mineralima, faktorima rasta,…dolazi do ubrzane proizvodnje osnovnih ćelija kože i vlakana. Rešavanje problema bora, ožiljaka, gubitka tonusa i elastičnosti, proširenih pora, hiperpigmentacija, strija, alopecije.

BIOREVITALIZACIJA
Hemijski pilinzi sa svojim biorevitalizujućim dejstvom na kožu, čine prava čuda nakon tretmana. Novije generacije kiselina su takve strukture i dejstva da nemamo oporavka nakon samog tretmana ili burnih reakcija. Sama kiselina prodire duboko u kožu i tamo ispoljava svoje najjače stimulativno dejstvo. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Mogu da se rade kao zaseban tretman ili u seriji.

PURE LIFT
Pure Lift Pro Plus je premium aparat za neinvazivno preoblikovanje lica. Poseduje patentiranu Triple-Wave tehnologiju za stimulaciju mišića lica. Recimo, da ovaj tretam predstavlja FACE GYM- teretana za Vaše lice. Pure Lift Face Video

PRX- KRALJEVSKI PILING
Već uveliko poznat biorevitalizujući piling. Jedinstvena kombinacija TCA ( trihlorsirćetne kiseline) 33 % i vodonik peroksida, deluje duboko u dermalnom sloju kože, stimulišući produkciju osnovnih ćelija kože a samim tim i ubrzava produkciju kolagenih i elastičnih vlakana. Na površinski sloj deluje uklanjajući sve odumrle ćelije bez ikakve agresije, te koža dobija fantastičan sjaj nakon tretmana i ujednačen ten.

Može da se radi tokom cele godine, što je njegova prednost. Nakon tretmana koristi se aktivna kozmetika koja ima zadatak da još dodatno pojača dejstvo pilinga.

MESOJET
MESOJET poboljšava opšte zdravlje kože, efikasan je u različitim tretmanima i rešava probleme finih linija i bora, tonusa, nejednake pigmentacije, akni, oštećenja od sunca, proširenih pora i znakova starenja, a rezultati su odmah vidljivi.

osnovano

2014

SENSI SKIN – Kozmetološki centar i studio lepote
Sensi Skin salon lepote
Sensi Skin salon lepote