Sensi Skin

Tretmani lica i tela, nega kože, anti- age, i ostale kozmetičke i estetske usluge Novi Sad.

logo

MESOJET tretmani

Novinu u nezi kože lica i tela uneli su svetski poznati MESOJET tretmani, a sada su oni dostupni u novosadskom salonu Sensi Skin (Vojvode Bojovića 5a).

MESOJET poboljšava opšte zdravlje kože, efikasan je u različitim tretmanima i rešava probleme finih linija i bora, tonusa, nejednake pigmentacije, akni, oštećenja od sunca, proširenih pora i znakova starenja, a rezultati su odmah vidljivi.

Bez agresije, potpuno neinvazivni, MESOJET sistem je revolucionarni uređaj dizajniran za tretiranje različitih stanja kože. Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu. Sve ovo radi se mesojet aparatom koji nudi nehiruški lifting lica i tela uz pomoć radiofrekventnih talasa.

Nataša Burka, strukovni specijalista medicinske estetike i vlasnica salona Sensi Skin objašnjava da je u pitanju jedan novi pristup i nova tehnologija u nezi kože, zbog čega je odlučila da u ponudu uključi ove svetski priznate tretmane.

MESOJET predstavlja savremenu, patentiranu JET tehnologiju, koja je iskorišćena za više različitih namena u tretmanima lica. Posebne mikro kapljice sa aktivnim supstancama dostižu brzinu od 720km/h i pri tome dolazi do nežnog unosa tih istih supstanci u središnji sloj kože, a da pri tome koža ostaje neoštećena”, objašnjava Burka.

SENSI SKIN

Kozmetološki centar i studio lepote

mesojet tretmani

MESOJET patentirana tehnologija koja kombinuje hidrodermoabraziju, hemijske pilinge i nežnu trans dermalnu infuziju vitamina, peptida, hijalurona i drugih aktivnih supstanci. Mezoteprapija na potpuno neinvazivan način, bez igle ubacuju se supstance u srednji sloj kože.

mesojet tretmani

Kako dodaje, MESOJET je apsolutno bezbedan i neinvazivan tretman namenjen svim tipovima kože bez kontraindikacija za primenu.

“U samom tretmanu kombinuje se više različitih procedura: od detoksa sa limfnom drenažom, preko adekvatne hidrodermoabrazije do mezoterapijskog unosa hijalurona, maticnih ćelija, peptida… Sam tretman je potpuno neinvazivan, bezbolan i prijatan. Nakon prvog tretmana rezultat je vidljiv. Može da se radi kao zaseban “beauty” tretman nege ili u seriji, zavisno od tipa i stanja kože”, napominje ona.

Ako se radi u seriji, MESOJET tretman se sprovodi kod:

1. Problematične kože
2. Svih tipova starenja i anti- age procedura
3. Trermani stimulacije rasta kose
4. Tretman prekomernog znojenja
5. Tretmani hidratacije, regeneracije, stimulacija
6. Rešavanje problema osetljive – kuperozne kože

MESOJET je jedan od najbezbednijih načina za uklanjanje površinskog sloja kože i dubinske hidratacije. U zavisnosti od stanja kože, MESOJET se koristi i za unošenje različitih vrsta vitamina, lekova i preparata duboko u tkivo. Kako dodaje Nataša Burka, MESOJET tretmanom se može raditi sve – od blage hidratacije do ozbiljne mezoterapije.

“Fenomenalna je kombinacija sa radiotalasnim liftingom, koji takođe može da bude deo tretmana. MESOJET bih preporučila svima, čak i onima koji nemaju neke konkretne probleme na koži, već žele samo kvalitetnu negu i očuvanje zdrave i lepe kože”, napominje vlasnica ovog jedinstvenog salona u Novom Sadu i okolini.

Kako radi MESOJET?

Ovaj aparat kombinuje kiseonik i tečnost (voda ili specijalni preparati), formirajući mlaz mikro kapljica koje dostižu supersoničnu brzinu, te je tajna ovog tretmana u mlaznoj tehnologiji. Zahvaljujući velikoj jačini, dopire se u kožu do dubine od 4,5 milimetara što je do sada bilo moguće samo iglom. Iako vrlo snažan, zbog svoje male mase, istovremeno je nežan i prijatan. Zato MESOJET daje rezultate botoksa, ali potpuno prirodno i bezbolno.

Za sve one koji žele da iskuse tretmane koje rade holivudske zvezde, MESOJET i Sensi Skin su nepogrešiv izbor.

osnovano

2014

SENSI SKIN – Kozmetološki centar i studio lepote
Sensi Skin salon lepote
Sensi Skin salon lepote