Sensi Skin

Tretmani lica i tela, nega kože, anti- age i ostale kozmetičke i estetske usluge Novi Sad.

logo

Dermalux

LED terapija predstavlja terapiju ili lečenje putem svetlosti. Svetlost odredjene talasne dužine ima terapijsko delovanje na ćelije naše kože, pa samim tim i na rešenje odredjenog problema.
Dermalux LED uredjaj je uredjaj najnovije generacije za primenu svetlosne terapije na kožu. Brojna kliničaka istraživanja i rezultati koji se ostvaruju, govore o tome koliko je ovaj uredjan moćan a sam tretman efikasan.
Ovaj tretman je potpuno neinvazivan, bezbolan i prijatan za klijenta.

Dermalux LED uredjaj isporučuje svetlost tri različite takasne dužine:

CRVENA 633nm– nadoknadjuje I nadopunjuje ćelijsku energiju, koja je od velike važnosti za odvijanje procesa regeneracije i obnavljanja. Pojačava se sinteza kolagena, ubrzavaju mikroprocesi u koži, u mnogome značajni za zdravu kožu. Prodire do srednje- dermalnog sloja kože.
Cravena svetlost značajna u procesu jačanja kapilarne mreže, kod kuperoze i rozacee. Idealna je za vraćanje sjaja i vitalnosti koži. Koristi se često kao dopuna u antiage tretmanima.

PLAVA 415nm– talasna dužina sa naefikasnijim antibakterijskim delovanjem i deluje površinski. Ona ne prodire duboko i nema stimulativni efekat, ali značajno umiruje upalne procese na koži i deluje na redukciju broja bakterija na površini. Zato je značajna kao, najefikasniji, neinvazivni tretman aknozne kože.

NIR 830nm– prodire najdublje i cilja na ćelije koje su u dubokim slojevima kože, kako bi se pokrenuo proces regeneracije i zarastanja rana. Smiruje iritacije i crvenilo. U kombinaciji sa crvenom daje jak antiage efekat i deluje na bore.

Trenutno je DERMALUX LED najmoćniji fototerapijski uredjan na našem tržištu, a to dokazuju i različita klinička istraživanja i studije, kao i veliki broj nagrada koje je ovaj uredjaj osvojio za primenu u dermatologiji i estetskoj medicini.

SENSI SKIN

Kozmetološki centar i studio lepote

nega tela

Redovna nega tela od izuzetnog je značaja za pravilno funkcionisanje organizma. Tretmanima, preparatima i određenim protokolima tretmana delujemo kako na kožu tako i na ceo organizam.

Nega tela

osnovano

2014

SENSI SKIN – Kozmetološki centar i studio lepote
Sensi Skin salon lepote
Sensi Skin salon lepote