Sensi Skin

Tretmani lica i tela, nega kože, anti- age i ostale kozmetičke i estetske usluge Novi Sad.

logo

Epilacija

Laserska epilacijaDIODNI LASER SA 3 TALASNE DUŽINE kojI emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje ne samo standardnih (808nm), već i veoma svetlih (755nm) i veoma tamnih  dlaka (1064nm).

Podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože.

Tretman je BEZBOLAN, oseća se prijatna toplina a dozvoljeno je raditi ga tokom leta.

Trajna epilacija SHR i IPL metodom je najsavremenija metoda koja se sada radi! Kombinuje se laserska tehnologija i prednosti impulsnog svetla u postizanju bezbolne epilacije. Uz ovu vrstu epilatora, uspešno se tretiraju i dlačice koje je do sada bilo vrlo teško ili nemoguće odstraniti. Tretman je ugodniji ,vreme trajanja je dosta kraće za razliku od drugih metoda. Prilikom epilacije koža se ne oštećuje. Metoda je pouzdana, efikasna i u potpunosti bezbedna, a osoba kojoj se radi oseća samo blagu toplinu.

SENSI SKIN

Kozmetološki centar i studio lepote

epilacija

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji danas se mogu bezbedno tretirati svi tipovi kože, čak i najosetljivija koža. Koža posle tretmana ostaje nepromenjena, bez neželjenih pigmentacija i ožiljaka pa se samim tim laserska epilacija nameće kao pravi izbor.

Epilacija

osnovano

2014

SENSI SKIN – Kozmetološki centar i studio lepote
Sensi Skin salon lepote
Sensi Skin salon lepote